UA-218950260-1
top of page
Meeting

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Clientii nostri sunt prioritatea numarul unu in activitatea zilnica,

iar serviciile noastre dovedesc asta in fiecare interactiune.

Dupa o experienta de 20 de ani in sistemul bancar romanesc, stim ca cel mai important pas in contractarea unui CREDIT este gasirea unui profesionist cu care sa te sfatuiesti inainte de a alege o solutie de finantare. De la prima interactiune cu reprezentantii UpTown Credit va veti convinge de expertiza si abilitatea noastra de a gasi solutii de finantare personalizate.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, iar clientii nostri isi impart saptamana intre birou si familie, va asteptam cu drag pentru o discutie chiar si in weekend.

Ce facem GRATUIT pentru tine?

◾ ANALIZAM nevoia si situatia ta financiara

◾ INTELEGEM ce este cel mai important pentru tine in alegerea solutiei de finantare: Timp, Cost, Suma maxima sau toate acestea la un loc

◾ PROPUNEM cele mai bune oferte de finantare personalizate

◾ ALEGEM impreuna solutia optima de finantare

◾ INTOCMIM impreuna  dosarul de credit

◾ RAMANEM aproape de tine pana cand visul tau devine realitate, indiferent care este acesta: o casa, o masina, o vacanta sau chiar o refinantare a mai multor credite in unul singur

Despre Noi: About

PAREREA CLIENTILOR  NOSTRI

Multumesc mult! Va voi recomanda cat mai multor colegi pentru ca noua ne-ati fost de mare ajutor

Dana G

Ceea ce auzisem de la prieteni ca ar fi o experienta complicata, s-a demonstrat, datorita voua, ca nu este adevarat. Multumesc Echipei Uptown Credit pentru suportul acordat, totul a fost foarte simplu si acum ne bucuram de noua noastra casa!

Adriana M

Datorita UPTOWN am reusit sa obtin finantare pentru businessul meu intr-un timp foarte scurt. Ceva ce parea foarte complicat, a devenit foarte simplu datorita echipei Uptown. Multumesc!

George N

Despre Noi: Testimonials
bottom of page